Skip to main content

Tartu Lõunakeskuses Eesti meistrivõistlused maadluses

By 27.02.2015detsember 18th, 2015

Pühapäeval, 1. märtsil toimuvad Tartu Lõunakeskuses Eesti meistrivõistlused maadluses. Kolmel matil võisteldakse nii naiste-, vaba- kui ka kreeka-rooma maadluses. Kohal on kogu Eesti paremik eesotsas Heiki Nabi, Ardo Arusaare ja Epp Mäega. Lisaks võtavad seal mõõtu mitmed peamiselt vabavõitluse ehk MMA-ga tuntust kogunud mehed nagu Ott Tõnissaare, Henri Hiiemäe ja Alik Tseiko.
Reiven Solutions panustab sinna taaskord oma ekraanilahendusega, mis annab pealtvaatajatele terve päeva jooksvalt infot matil toimuva kohta. Meie lahendusest täpsemalt siit. Võistlustest teeb otseülekande ka Delfi ja näha saab seda siin http://maadlus.delfi.ee/. Võistluste algus on kell 10.00 ja see on pealtvaatajatele tasuta.